AJ van der Horst Bestratingen

                          Opdrachtgevers

 

 

 

 

COPYRIGHT AJ van der Horst Bestratingen

HomeOpdrachtgeversWerkwijzeFoto'sFoto's 2Contact
Wij werken voor diverse opdrachtgevers; zowel particulieren, bedrijven als gemeentes.

Voor particulieren bestaat het werk veelal uit het her- of bestraten van tuin, oprit of terras. Hierbij wordt het grondwerk meestal ook meegenomen, d.w.z. het uitgraven en afvoeren van bestaande (zwarte) grond en het aanbrengen van het onderbed voor de bestrating. Levering van materialen kan uiteraard ook uit de opdracht bestaan. Daarnaast valt het maken van een vijver of pergola/schutting of het aanleggen van riolering ook onder de werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren.

Wij onderscheiden ons van andere bestratingsbedrijven doordat we veel werk nog met de hand doen; het zogeheten "tikwerk". Oudere niet-maatvaste materialen dienen met de hamer getikt te worden, omdat niet elke steen gelijk is aan de andere.  Dit is arbeidsintensiever, maar is wel noodzakelijk om naderhand oneffenheden en verzakkingen te voorkomen. Er bestaan een aantal basislegpatronen, waarmee zeer divers te variŽren is. Dit zijn:

     

Wildverband

Elleboogverband

Keperverband

Blokverband

Halfsteensverband

 

Ook voor gemeentes en aannemers voeren wij werk uit. Meestal bestaat dit uit grotere projecten waarbij grote oppervlaktes bestraat dienen te worden. Ook het aanleggen van riolering of het leggen van Stelconplaten behoren tot de werkzaamheden. Hierbij werken wij vaak met onze eigen machines, zoals een kleine shovel.

Voor gemeentes bestaat het werk vaak uit het herbestraten van wegen of trottoirs. Hierbij wordt het werk veelal in samenwerking met andere aannemers uitgevoerd.

Of het nu gaat om kleine of grote projecten, om kleine of grote materialen, om oude of nieuwe bestrating, AJ van der Horst Bestratingen zorgt voor een degelijke en nette bestrating.